Връщане на продукти

              

Връщане и замяна на закупена стока

Замяна

В случай, че желаете да замените продукта, поради грешен размер или неудоволетвореност от покупката си от онлайн бутик www.VessinA.com, имате право да замените закупената стока в срок от 14 работни дни след получаването й. В такъв случай трябва да попълните формуляра за връщане и замяна на продукт (публикуван в раздел „Обслужване на клиенти”) или да се свържете с нас чрез телефон или e-mail. След като сте получили потвърждение (по телефона или писмено), можете да ни изпратите закупената стока. След получаването на продукта, ние ще Ви изпратим новия артикул или правилния размер. Транспортните разходи при замяна на продукти са за сметка на VessinA.com  в случай, че стойността на продуктите надвишава 100.00лв и за сметка на клиента във всички останали случаи.

Връщане

В случай, че не сте удоволетворени от покупката си от онлайн бутик www.VessinA.com  имате право да върнете закупената стока в срок  от 14 работни дни след получаването й.

ЗА повече информация погледнете в Общи условия за покупка.

В този случай също трябва да попълните формуляра за връщане и замяна на продукт (публикуван в раздел „Обслужване на клиенти”) или да се свържете с нас :

на телефон : +359 897 02 02 11

или чрез е-mail:       info@vessina.com

След като сте получили потвърждение (по телефон или писмено), можете да върнете закупената стока. Транспортните разходи за връщане на стоката са за сметка на клиента. Възстановява се само стойността на продукта. Сумата при връщане на продукт се възстановява по банков път (трябва да се предоставят необходимите данни за превод) след получаване на пратката, като предварително се уверим в състоянието на продукта.

Всеки продукт на онлайн бутик www.VessinA.com  може да бъде върнат или заменен, САМО АКО са спазени следните условия:

1.      Запазен е добрият търговски вид на продукта (продуктът е със запазени етикети, опаковката не е скъсана или надраскана);

2.      Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба;

3.      Продуктът не е носен или третиран с препарати (остатъци от парфюм, петна  и други такива);

4.      Запазена е оригиналната опаковка, талони за отстъпка и подаръци в случай че е имало такива.

Моля попълнете формуляра и ние ще се свържем с Вас!