За нас

За нас

VessinA.com - зад това име стои един малък екип. Всеки един от нас е добър в тази професия, но се стреми да се усъвършенства във всяка една друга сфера, с което да подобри  изгледа на нашите дрехи в по-добра светлина пред Вас. Ние се отнасяме с внимание при изработката на всеки един елемент от наша дреха, както и с подбор на детайли, орнаменти и допълнителни шивашки аксесоари към нея. Стремим се да подобрим и постигнем максимално високо качество при изработката на нашите дрехи. При изработка на дрехите ни, ние мислим за Вас – нашите клиенти, като за приятели и не си позволяваме несъвършенства.

Чрез този онлайн магазин, ние се опитваме да обединим интернет търговия, за да достигнем по – бързо до Вас и шивашко ателие – Бутик, където дрехите се изработват с високо качество, след извършена поръчка и след извършено плащане. Предимството при VessinA е гъвкавостта, ние се стараем да задоволим всеки един клиент, като това се изразява с индивидуална изработка на дреха с размери на клиента и възможност за избор на цвят при желание на същия. Всяко едно Ваше желание ще се коментира с наш оператор до изясняване на всички подробности. Ние имаме модели, които ще се предлагат до изчерпване на количеството, зависещо изцяло от използвания текстил.

Ние се стремим да подбираме качествени платове, които са с произход от Италия, Дубай, Турция и Гърция. Продължаваме да търсим нови за нас производители на платове, за да предоставим по-голям избор на текстил за Вас.

VessinA  залага на елегантноста дори и в ежедневните ни модели. Нашето желание е да предлагаме дрехи, които са актуални с визия и издържан силует, подходящи за работещи момичета, които не желаят да се състаряват с класически костюми, но да показват увереност и елегантност. Ние предлагаме и модели предимно за ежедневието, залагащи на удобните кройки.

Обръщаме специално внимание към всяка неделима част от дамския гардероб. За нас е важно да успявате успешно да съчетавате нашите дрехи с други любими във вашия гардероб, така че всеки ден да сте различни, актуални и да получавате нужното внимание, както от нежния, така и от силния пол. Всяка една от нас желае да е уникална със своята визия, затова ние се стремим да предложим достатъчно модели на поли, ризи, панталони и блузи, които лесно се комбинират. Разбира се ние отделяме и достатъчно внимание и на кралицата на дамския гардероб – роклята. Нашите решения са елегантни и всяка една дама може да прецени по какъв повод  да облече наша рокля. Ние не поставяме граници, за да определим коя рокля е вечерна и коя ежедневна, вярваме че нашите клиентки умеят да съчетават умело дрехи и аксесоари и така да постигнат желания ефект.

Като изпълнители, обичащи своята професия, ние се стараем да обхванем  различни по стил дамски дрехи, за да задоволим нестихващата жажда на всяка жена да е красива, уникална и разбира се зашеметяваща околните с визия и... УСМИВКА! Да, с усмивка, защото Ние жените обичаме да си доставяме удоволствие с нещо ново, нещо красиво, а това е щастие.

www.VessinA.com  Ви доставя щастие, ние – екипът – Ви доставяме щастие, защото ние работим с радост и това се вижда от самите дрехи!

Всяка една такава идентична изработка може да удължи периода за доставка. Повече информация може да намерите в раздел „ Условия за доставка“.